Crossnosa-run Frigiliana

FRIGILIANA – Het was af en toe even schrikken, zondagmiddag voor de toeristen die op hun gemak door de straatjes van het fraaie bergdorp bergdorp Frigiliana struinden. Plots doemden ze op: hijgende, puffende, bezweette en vooral besmeurde deelnemers aan de eerste Crossnova van Frigiliana, een soort survivalrun met tal van hindernissen en opdrachten onderweg.

Circa 25 teams van elk drie atleten/atletes had zich aan de start gemeld, waarbij vanaf 09.00 uur in de ochtend elk kwartier telkens één of twee teams mochten vertrekken voor hun circa twee uur durende tocht rond en door Frigiliana.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s