Boek over 50 jaar Feria Frigiliana

FRIGILIANA – Het Feria de Frigiliana, dat dit jaar tussen 9 en 13 juni wordt gehouden, kent in 2017 een jubileumeditie. Het dorpsfeest werd in 1967 voor de eerste keer gehouden, waardoor dit jaar de 50ste editite op stapel staat. Dit wordt op vrijdag 2 juni gevierd in het Casa del Apero met de presentatie van het boek ‘50 aniversario de la Feria de San Antonio de Padua, 1967-2017’.

Het boekwerk bevat honderd pagina’s en is van de hand van auteur Pablo Rojo Platero. De presentatie vindt vrijdagavond 2 juni plaats in het Casa del Apero om 20.00 uur, een uur later gevolgd door de voorstelling van de kandidaten voor de verkiezingen tot koningin en prins van het Feria de Frigiliana 2017.

Frigiliana Feria Jubileumboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s