Gewicht in bier voor winnaar Tapasroute Nerja

NERJA – In Nerja kan iedereen momenteel de ‘5e Ruta de la Tapa’ afwerken, waaraan wordt deelgenomen door achttien tapasbars, restaurants en café’s. Daarbij is telkens een tapa en een caña (of vergelijkbaar drankje) te verkrijgen voor de prijs van 1,80 euro. De tocht voert door geheel Nerja en brengt de deelnemers ook op plekken die normaal voor de meeste toeristen verborgen blijven.

Deelnemers hebben tot 15 juni de tijd om de Tapasroute af te werken. Via een persoonlijk paspoort (verkrijgbaar bij de ingeschreven zaken) kunnen daarbij stempels worden vergaard, bij een bezoek aan minimaal negen van de deelnemende zaken kan dit worden ingeleverd (inclusief beoordelingen) en komt de inzender in aanmerking voor de hoofdprijs: zijn/haar gewicht in liters bier (CruzCampo, als zijnde de sponsor van het evenement). Uiteraard wordt daarbij ook de beste tapa gekozen en wordt het restaurant/bar/café die deze heeft verzorgd uitgeroepen tot winnaar van de 5e Ruta de la Tapa. De winnaars worden op 28 juni om 12.00 uur bekend gemaakt.

De redactie van NerjaDigitaal sloot zich daar zaterdag bij aan in een poging de route de komende tijd te  voltooien en daarbij tot een ‘vergelijkend warenonderzoek’ te komen. Onze bevindingen zullen de komende tijd in gedeeltes worden gepubliceerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s