Memorial Mateo David Bautista

NERJA – Het voetbalstadion José Luis Bobadilla (achter het medisch centrum aan de N-340 in Nerja) is op zaterdag 3 en zondag 4 juni het toneel van de jaarlijkse wedstijden om de Memorial Mateo David Bautista, een trofee die dit jaar voor de zeventiende keer wordt uitgereikt.

Aan het evenement wordt deelgenomen door junioren- en jeugdteams van verenigingen uit geheel Andalucía. Het evenement bestaatuit drie gedeelten: op zaterdag 3 juni wordt er vanaf 10.00 uur gestreden door de pupillen van Unión Deportiva Motril, Club Deportivo Torremoya, Club Deportivo Rincón, Faro Torrox, Club Deportivo Nerja en een regionale selectie in een minitoernooi.

Om 11.45 komen de veteranen in actie. Daarbij speelt CFV Nerja tegen Real Betis Balompié,  om 12.30 speelt deze club tegen Real Jaén en om 13.15 uur staat het onderlinge duel tussen CFV Nerja en Real Jaén op de rol.

Het officiële toernooi tussen de juniorenteams van CD Nerja, Granada CF, Real Betis Balompié (groep A) en UD Motril, Málaga CF, FC Sevilla (groep B) begint op zondag 4 juni 10.00 uur.

Nerja Bautista 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s