Málaga CF zet zegetocht voort

MALAGA – Het gaat goed met voetbalclub Málaga CF sinds de komst van de nieuwe trainer Míchel. De Andalusische formatie klopte zondagavond in het eigen stadion La Rosaleda overtuigend Celta de Vigo met 3-0. Het was de vierde zege op rij voor de blauwwitten, die vorige maand ook het grote FC Barcelona al met 2-0 de les lazen.

Javi Ontiveros tekende na een kleine half uur spelen voor de openingstreffer, in de tweede helft zorgden Recio (strafschop, 56ste minuut) en Sandro Ramírez (slotminuut) voor de overige doelpunten. Celta trof wel de paal (Marcelo Díaz) in de tweede helft, maar slaagde er niet in een tegentreffer te produceren.

malaka-fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s