Schade aan stranden aanzienlijk

NERJA – De sterke wind en harde stroming hebben de afgelopen twee weken aanzienlijke schade toegebracht aan een aantal stranden van Nerja. Met name Playa Playazo, Torrecilla en El Chucho werden daarbij getroffen. Niet alleen de stranden zelf moesten het ontgelden, ook douches, looppaden, toiletten en looppaden liepen daarbij schade op.

Na een eerste inventarisatie raamt de gemeente Nerja de kosten voor herstel op zo’n 39.000 euro. De wethouder van strandzaken, Cristina Fernández, stelt in een verklaring dat er ‘binnenkort een aanvang wordt gemaakt met het herstel van de stranden en het uitvoeren van reparaties’.

Foto © Haco Ramaker

Nerja Stranden schade 201704 foto HacoRamaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s