Fiesta Primavera op Tutti Frutti

NERJA – Op het uitgaansplein Tutti Frutti van Nerja wordt zondag 30 april het lentefestival ‘Fiesta de la Primavera’ gevierd. Dit begint om 12.00 uur in de middag en loopt door tot 22.00 uur in de avond.

Naast live-muziek met medewerking van diverse artiesten is er een gratis paëlla-proeverij en zorgen lokale dj’s voor de muzikale omlijsting. Midden op het plein wordt een centrale bar geposteerd, daaromheen werd de afgelopen vier jaar uitgebreid gedanst op de klanken van de live muziek en dj’s.

Primavera Fiesta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s