Sandro doet het licht uit in Granada

GRANADA – Sandro Ramírez deed dinsdagavond figuurlijk het licht uit in en voor Granada CF. In dé Andalusische voetbalderby tegen Málaga CF tekende hij voor twee treffers namens deze club. De daaruit volgende 0-2 nederlaag maakt voor Granada degradatie uit ‘La Liga’ nu vrijwel onvermijdelijk. Málaga toonde met opnieuw een overwinning onder leiding van de nieuwe trainer Míchel eindelijk het juiste spoor te hebben gevonden.

Beide treffers vielen in de tweede helft, de laatste zelfs in de blessuretijd, waarmee alle hoop op een punt voor Granada vervloog.  Met nog vier speelrondes voor de boeg hikt de ‘Houdini’ van het Spaanse topvoetbal (Granada wist de afgelopen jaren meerdere keren op miraculeuze wijze te ontsnappen aan degradatie) aan tegen een achterstand van zeven punten op Leganés, dat op de veilige zeventiende plaats staat maar ook nog één wedstrijd minder heeft gespeeld dan Granada.

Voor Málaga betekende het de vierde overwinning in een serie van vijf wedstrijden. Maandag 1 mei staat voor de blauw-witte brigade de beladen ‘andere derby’ tegen Sevilla op het programma. Deze wordt vanaf 21.00 uur afgewerkt in het stadion La Rosaleda van Málaga.

Fans Granada Malaga 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s