Viering Koningsdag in Nerja

NERJA –  Voor het achtste jaar op rij kleurt de Calle Filipinas in Nerja, vlak voor de aansluiting met de boulevard van Playa Burriana, voor één dag oranje. Waar dat in het verleden het geval was met Koninginnedag op 30 april, zijn er nu op donderdag 27 april (Koningsdag) vanaf 12.00 uur tal van Nederlandse activiteiten in en rond de Nederlands/Spaanse bar El Fuego.

Het vieren van Koningsdag onder de Spaanse zon kan bij El Fuego (waar oranje deze dag uiteraard dé kleur is) onder het genot van Nederlandstalige muziek, een drankje en typisch Nederlandse snacks. Zo staan er deze dag ook gehaktballen (mét satésaus) op het menu en worden er buiten pannenkoeken gebakken voor de kinderen (én volwassenen).

Foto’s (c) Archief NerjaDigitaal.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s