Film ‘Beloved Sisters’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagmiddag 19 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Beloved Sisters’ (originele titel ‘Die geliebten Schwestern’) van regisseur Dominik Graf vertoond. Deze Duitse productie uit 2014 is te zien in de originele (Duitstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De biografische film handelt over het leven van de Duitse dichter Friedrich Schiller (1759-1805) en zijn langdurige relatie met de beide zussen Caroline en Charlotte von Lengefeld. De hoofdrollen zijn voor Florian Stetter, Hannah Herzsprung en Henriette Confurius. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Film Beloved Sisters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s