Champions League-voetbal te zien bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse voetbalcompetities veelal live uitgezonden. Dinsdag 18 en woensdag 19 april zijn daar de returns in de kwartfinales voor de Champions League te volgen via grote tv-schermen.

Het Engelse Leicester City speelt om 20.45 uur tegen Atletico Madrid, waarbij Atletico een 1-0 voorsprong uit de heenwedstrijd verdedigt. Real Madrid treft om dezelfde tijd het Duitse Bayern München in eigen huis, nadat vorige week de eerste wedstrijd al met 1-2 door de Spaanse club werd gewonnen.

Woensdagavond mag FC Barcelona in het eigen stadion proberen om de 3-0 schade van het eerste onderlinge duel te repareren (aftrap 20.45 uur), terwijl Monaco thuis de 3-2 winst van een week eerder op Borussia Dortmund om wil zetten naar een plek in de halve finale.

scheidsrechter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s