Zonovergoten ‘Vespadag’ in Nerja

NERJA – Veel beter had de Vespa Club Axarquia het niet kunnen treffen tijdens de uitvoering van de tweede ‘Quedada Vespas y Motos Clásicas’ in Nerja. Het evenement was zaterdag zonovergoten, vrijwel windstil en vond plaats onder temperaturen van rond de 26 graden Celsius.

De groep bromfietsen en zijn berijders verzamelde rond 11.00 uur in de ochtend, maakte onder begeleiding een rondtocht door Nerja en omgeving en eindigde uiteindelijk op het Plaza de España, waar gezamenlijk een paëlla-lunch werd genoten en waar vervolgens  werd bijgepraat onder de muzikale klanken van bands en artiesten.

Foto’s © NerjaDigtaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s