Deportivo roept Málaga halt toe

LA CORUNA – In de Spaanse Primera División (‘La Liga’) heeft Deportivo La Coruña zaterdagmiddag Málaga CF een halt toegeroepen. De Andalusische club won twee wedstrijden op rij, waarbij onder meer het  grote FC Barcelona met 2-0 opzij werd gezet. Deportivo was daarvan kennelijk niet onder de indruk en zette de blauw-witte formatie zaterdag opzij: 2-0.

Málaga haalde nog wel ongeschonden de rust, maar zag na de pauze eerst Joselu (59ste minuut) en kort daarna (63ste minuut) Pedro Mosquera scoren voor de thuisclub. Málaga had wel een veldoverwicht, maar verder dan een schot op de paal van Camacho reikte dat niet.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s