Málaga CF kan nog winnen

MALAGA – In de Spaanse La Liga heeft Málaga CF woensdagavond een belangrijke stap gezet richting lijfsbehoud. De Andalusische voetbalclub won de uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat Sporting Gijon met 0-1 en boekte daarmee de eerste overwinning onder het bewind van trainer José Miguel Gonzalez Martin del Campo, beter bekend onder de naam Míchel.

Het was tevens de eerste uitoverwinning voor Málaga CF dit seizoen en cruciaal in de strijd tegen degradatie met de moeilijke thuiswedstrijd tegen FC Barcelona (zaterdag 8 april, 20.45 uur) voor de boeg. De zege op Sporting was mede te danken aan de onmacht van de thuisclub, die er niet in slaagde om de vele kansen te benutten. Ook al omdat Málaga-doelman Carlos Kameni met een aantal kat-achtige reflexen zijn ploeg op de been hield.

De enige treffer van de avond kwam op de naam van Sandro Ramírez, die vijf minuten voor de pauze doeltreffend uithaalde.

malaga-fans-vreugde-verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s