Gitaarconcert Javier Garcia Moreno

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 is op zaterdag 8 april een eerbetoon aan de Spaanse gitarist Andrés Segovia te beluisteren. Segovia, in 1893 geboren in het Andalusische Jaén (overleden in 1987 in Madrid) wordt gezien als dé man die de gitaar in de twintigste eeuw naar de grote concertpodia bracht.

Het concert wordt uitgevoerd door Javier Garcia Moreno, een gelouterd gitarist met optredens over de gehele wereld achter zijn naam en een optreden in Carnegie Hall in New York als hoogtepunt. Garcia Moreno is tevens directeur van het internationale gitaarfestival in Vélez-Málaga én directeur van het conservatorium van Torre del Mar. Het concert begint om 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon.

Moreno Javier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s