Nieuwe Spaanse film in C.Cultural

NERJA – De vorige maand uitgekomen film ‘El Bar’ van de Spaanse regisseur Álex de la Iglesia is de komende dagen een aantal keren te zien in het Centro Cultural van Nerja. De thriller wordt op vrijdag 24 maart (23.30 uur), zondag 26 maart, maandag 27 maart en dinsdag 28 maart (telkens zowel om 19.15 als 21.15 uur) vertoond.

De voorstellingen zijn allen in de originele (Spaanstalige) versie en duren telkens 102 minuten. Hoofdrollen zijn er voor Mario Casas, Blanco Suárez en José Sacristán. Het verhaal gaat over een groep mensen, onbekenden van elkaar, die vast komen te zitten in een bar.

Nerja Film El Bar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s