Presentatie programma Semana Santa Nerja

NERJA – De officiële opening van de Semana Santa in Nerja vindt dit jaar op zaterdag 1 april plaats. Dit gebeurt in het Centro Cultural Villa de Nerja (aan de Calle Granada 45), waar de leider van de lokale broederschappen en voormalig priester van de El Salvador-kerk Andrés Pérez González vanaf 21.00 uur het programma presenteert en de Semana Santa opent.

Aansluitend is er een concert, verzorgd door het gemeentelijk muziekkorps Banda Municipal de Música de Nerja. De Semana Santa begint in Nerja op zondag 9 april officieel met de processie op de ‘Domingo de Ramos’. Die start rond 11.30 uur vanaf de Plaza de la Ermita (bij de taxistandplaats naast het centrum) bij de kerk Ermita Ntra Sra. Angustías.

Nerja Semana Santa presentatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s