Zon verdrijft regen en wolken boven Nerja

NERJA – Het lijkt enorm mee te vallen met de ‘regenweek’ die weerkundigen afgelopen weekeinde hadden voorzien in Nerja en omstreken. Maandag en dinsdag viel er af en toe een bui(tje) en zakten de temperaturen aanzienlijk ten opzichte van een week eerder, vanaf woensdag 15 maart zijn de voorspellingen plotseling beduidend optimistischer.

Zo blijft het woensdag droog en wordt er hooguit na middernacht iets neerslag voorzien, klaart het donderdag verder op en lijkt vanaf vrijdag de zon weer vrij spel te hebben in de recente voorspellingen van het Spaanse meteorologisch instituut Aemet. De temperaturen halen daarbij ook weer de grens van 20 graden Celsius, terwijl de wind (met uitzondering van donderdag) weer gaat liggen.

Weer20170315

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s