Noches de Tango in Centro Cultural

NERJA – Het Orquesta Social del Tango treedt vrijdagvond 17 maart voor het eerst op in Nerja. Dit gebeurt in het Centro Cultural, waar de formatie van zeven muzikanten en twee dansers een show opvoert vanaf 21.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 16 euro per persoon.

De groep bestaat uit twee accordeonisten, drie violisten, een contrabas en een piano met daarbij het dansduo Luis & Arlene dat de tango tot leven brengt op het podium van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45. Kaarten zijn daar in de voorverkoop (en vlak voor de voorstelling) te bestellen, tevens zijn er tickets worden gereserveerd via internet: www.mientrada.net .

Nerja CCN Noches de Tango Orquestra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s