Ontknoping eredivisie te volgen bij El Fuego

NERJA – De Nederlandse voetbalcompetitie nadert zijn ontknoping. Met inbegrip van dit weekeinde staan er nog negen spelrondes op het programma. De strijd lijkt zich toe te spitsen op koploper Feyenoord en achtervolger Ajax, terwijl PSV zich geen enkele misstap meer kan veroorloven. Het verloop kan de komende weken in Nerja worden gevolgd bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Daar worden de wedstrijden uit de Nederlandse, Engelse en Spaanse voetbalcompetities veelal live uitgezonden op grote tv-schermen. Het programma wordt daarbij vaak aangepast aan de wensen van het aanwezige publiek. Uitgezonden worden dit weekeinde in ieder geval de wedstrijden van de Nederlandse topclubs én de regionale voetbaltrots Málaga CF.

PSV gaat zaterdagavond (aanvang 19.45 uur) 11 maart op bezoek in Deventer bij Go Ahead Eagles. Koploper Feyenoord speelt zondag 12 maart om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen AZ, Ajax komt twee uur later (16.45 uur) in eigen huis actie tegen FC Twente.

Málaga speelt zaterdag 11 maart de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Míchel om 18.30 uur tegen Alavés, in het eigen stadion La Rosaleda van Málaga.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s