Flamencoshow Pilar Soto in Centro Cultural

NERJA – De dansgroep Pilar Soto verzorgt vrijdagavond 10 maart een spectaculaire flamencoshow (met ‘een vleugje bolero’) onder de naam ‘El Duende’ in het Centro Cultural Villa de Nerja. Het optreden begint om 21.00 uur en duurt tot circa 22.30 uur, de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon.

Het cultureel centrum van Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad. Kaarten zijn daar verkrijgbaar in de voorverkoop en vlak voor het begin van de show aan de kassa’s. Ook via internet kunnen entreebewijzen worden gereserveerd : www.mientrada.net .

Nerja CCN Duende

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s