Feria del Aceite de Oliva Virgen Extra de la Costa del Sol

TORREMOLINOS – In het Palacio de Congresos van Torremolinos wordt van vrijdag 10 maart tot en met zondag 12 maart het Feria del Aceite de Oliva Virgen Extra de la Costa del Sol 2017 gehouden. De olijfolie, ook wel het ‘vloeibare goud’ genoemd in Andalucía, staat daarbij centraal.

In het Palacio de Congresos zijn meer dan vijftig exposanten aanwezig die hun producten uit de acht provincies van Andalucía aanprijzen. Daarbij kan worden deelgenomen aan tal van workshops over de kenmerken en het productieproces van allerlei soort olijfolie. Deze zijn zowel in het Spaans, Engels als Duits, registratie vooraf is noodzakelijk via de website www.aovesol.com.

De toegangsprijs tot de beurs bedraagt 2 euro per persoon (kinderen gratis).

Torremolinos Feria Oliva

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s