Málaga CF kansloos in Baskenland

EIBAR – Nadat vorige week onder de nieuwe trainer ‘Gato’ Romero de eerste winst sinds drie maanden (2-1 zege op Las Palmas) werd behaald, kreeg voetbalclub Málaga CF zaterdagavond in Baskenland een nieuwe dreun te verwerken. Eibar liet de Andalusische ploeg volkomen kansloos en won het duel in de Spaanse Primera División (‘La Liga’) simpel met 3-0.

Twee treffers van Adrián González (valk voor en vlak na rust) én een doelpunt van Sergi Enrich (52ste minuut) velden het vonnis over Málaga. Die club haalde wederom het einde niet met elf veldspelers:  de Venezolaan Roberto Rosales (ex FC Twente) kreeg twee keer geel en moest halverwege de tweede helft het veld verlaten.

malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s