Eredivisievoetbal te zien bij El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 22e speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetitie aan bod.

Zaterdagavond 11 februari speelt koploper Feyenoord in het Rotterdamse stadion De Kuip tegen FC Groningen (aftrap 19.45 uur). Runner-up Ajax staat zondagmiddag 12 februari in Amsterdam om 14.30 uur tegenover een andere Rotterdamse club, Sparta. De andere titelkandidaat PSV treft in Eindhoven vanaf 16.45 uur FC Utrecht als opponent.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s