Film ‘A Tale of Two Cities’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 8 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘A Tale of Two Cities’ vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1935 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Jack Conway, de hoofdrollen zijn voor Sydney Carton, Donald Woods en Elizabeth Allan. Het verhaal is gebaseerd op een roman van Charles Dickens (‘A Tale of Two Cities’ die in 1859 werd geschreven) en speelt zich af gedurende de Franse revolutie.

De vertoning duurt twee uur en begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

film-tale-of-two-cities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s