Film ‘A Quiet Passion’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondagmiddag 5 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘A Quiet Passion’ vertoond. Deze Brits/Belgische productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Terence Davies, de hoofdrollen zijn voor Cynthia Nixon, Jennifer Ehle, Duncan Duff en Keith Carradine. De biografische film is gebaseerd op het leven van de negentiende eeuwse dichteres Emily Dickson en duurt iets meer dan twee uur. Aanvang 17.00 uur, toegangsprijs vijf euro per persoon.

film-quiet-passion

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s