Eredivisievoetbal te zien bij El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden in de 21e speelronde van de Nederlandse eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetitie aan bod.

Zaterdagavond 4 februari staat voor de nummer drie PSV de uitwedstrijd bij AZ (vijfde in de stand) op het programma (aftrap 19.45 uur). Runner-up Ajax speelt zondagmiddag om 12.30 uur tegen staartclub Roda JC, koploper Feyenoord kan de resultaten van de directe concurrenten bekijken en die meenemen als de club in Enschede om 14.30 uur aantreedt tegen FC Twente.

Fuego boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s