Film ‘Southside with You’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdagavond 2 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Southside with You’ vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is geregisseerd door Richard Tanne, de hoofdrollen zijn voor Tika Sumpter en Parker Sawyers. De film duurt tachtig minuten en begint om 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

film-southside

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s