Tangoshow ‘Una Noche en Buenos Aires’

NERJA – De Arcos de Buenos Aires Tango Show doet vrijdag 27 januari Nerja aan met een spectaculaire tangoshow. De (vernieuwde) show ‘Una Noche en Buenos Aires’ wordt uitgevoerd in het Centro Cultural Villa de Nerja en staat onder leiding van Walter Oscar Tejeda Carranza.

Het aanvangstijdstip van de circa twee uur durende en spectaculaire show is rond 21.00 uur, toegangsbewijzen kosten tien euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja. Ook te reserveren via internet: www.mientrada.net .

nerja-ccn-buenos-aires-2017

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s