Film ‘La La Land’ in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt de komende dagen een aantal keren de film ‘La Ciudad de las Estrellas, La La Land’ vertoond. Dit Amerikaanse romantische drama uit 2016 is van zaterdag 28 tot met dinsdagavond 31 januari in de avonduren te zien. De voorstellingen zijn telkens in het Spaans nagesynchroniseerd, met uitzondering van dinsdag 31 januari wanneer de film in de originele Engelstalige versie wordt vertoond en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon. Op zaterdag begint de voorstelling om 22.00 uur, op zondag om 20.00 uur. Op maandag 30 januari zijn er twee draaitijden: één om 19.00 uur en één om 21.15 uur. Dit is ook  op dinsdag 31 januari het geval, met het verschil dat dan de eerste vertoning (19.00 uur) in het Engels is en de tweede (21.15 uur) in het Spaans.

De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Gosling en Emma Stone, de regie is in handen van Damien Chazelle.

nerja-film-la-ciudad-de-las-estrellas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s