‘Filmfestival’ Cortos de Vista 14 Nerja

NERJA – De Asociación de Videocreadores Cortos de Vista houdt donderdagavond 29 december het jaarlijkse lokale filmfestival Cortos de Vista, in het Centro Cultural Villa de Nerja. Daarbij komen veel (korte) films en documentaires aan bod die het afgelopen jaar in Nerja zijn opgenomen.

De presentaties zijn verdeeld over twee sessies, welke om respectievelijk 20.00 en 22.00 uur beginnen. Toegangskaarten zijn te verkrijgen voor de prijs van vijf euro per stuk te verkrijgen aan de kassa’s van het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45.

nerja-cortos-de-vista-2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s