Flamencoshow Peña Flamenca Alborea

NERJA – Het internationale dansgezelschap La Peña Flamenca Alboreá de Nerja presenteert vrijdag 2 december zijn nieuwste flamencoshow ‘Tablas y Compas’ in het Centro Cultural Villa de Nerja. De show begint rond 21.00 uur, entreebewijzen kosten zeven euro per persoon.

De Peña Flamenca Alboreá de Nerja bestaat uit dansers en danseressen van alle leeftijden en diverse nationaliteiten (onder meer Duits, Frans en Noors). De choreografie is in handen van Antonio Guerra en Juan Torcuato. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45, of via internet: http://www.mientrada.net/evento/alborea/ .

nerja-ccn-alborea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s