Ecomarkt op Balcón de Europa

NERJA – Op het Balcón de Europa in Nerja wordt zondag 4 december een zogeheten ‘Eco Mercado’ gehouden, een kleine markt waarbij milieuvriendelijk verbouwde producten worden aangeboden. De markt, een initiatief van de ‘Concejalías de Comercio y Medioambiente’ in samenwerking met de ‘Asociación Ecovalia’ wordt tussen 11.00 en 17.30 uur gehouden.

Vanuit vijftien kramen worden daarbij biologisch verbouwde producten als groente en fruit aangeboden met daarnaast verschillende soorten wijn, kaas, bier, brood, chocola, koffie en zelfs cosmetica. Alle aangeboden artikelen zijn geproduceerd binnen een straal van honderd kilometer rond Nerja, waarmee de organisatoren regionale ondernemers een extra impuls willen geven.

Naast de markt zijn er wat activiteiten voor kinderen, workshops en is er zondag ook een wijnproeverij te vinden op het Balcón de Europa.

nerja-ecomercado-201612

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s