Maroween-viering in Maro

MARO/NERJA – De ‘Pasaje de los horrores’ (vrij vertaald ‘De passage der verschrikkingen’) is de meest opvallende attractie tijdens het Maroween-feest, dat dit jaar op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november in Maro (op een steenworp van en onder de gemeente Nerja vallend kustdorp) wordt gehouden. Deze Pasaje de los horrores is op maandagavond 31 oktober vanaf 20.00 uur toegankelijk en wordt ingericht in een deel van de dorpsschool.

Maroween is een samenvoeging van het Halloween-feest met het traditionele lokale feest rond de ‘zoete aardappelen en kastanjes’. De opening is maandagmiddag rond 17.00 uur aan de Calle Real, waar naast een ambachtsmarkt allerlei kraampjes met lokale en typerende lekkernijen zijn te bezoeken. Het activiteitenprogramma speelt zich grotendeels af op het Plaza de la Iglesia. Ook dit jaar loopt er weer een pendeldienst tussen Nerja en Maro, die belangstellenden tussen 18.00 uur en 02.00 uur ’s nachts heen en weer brengt.maro-maroween-2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s