Halve marathon van Nerja

NERJA – De derde editie van de halve marathon van Nerja wordt onder de naam ‘III Almijara Trail’ op dinsdag 1 november gelopen door het heuvelachtige gebied rond de kustplaats aan de Costa del Sol.

De start vindt plaats om 08.30 uur in de ochtend vanuit het atletiekstadion Enrique Lopez Cuenca aan de N-340 (naast de vestiging van de SuperSol-supermarkt) in Nerja. Het 21 kilometer lange parcours zal de deelnemers langs een aantal van de fraaiste plekjes in de Sierra Almijara voeren.

Zo staan passages langs de Barranco de la Coladilla, El Pinarillo, La Fuente del Esparto, de Barranco de los Cazadores, een beklimming van de Tajo de Baena  en afdaling via de Cuesta del Romero gepland. Deelname staat open voor atleten van alle niveau’s, van beginners tot topsporters. Informatie over inschrijven en details van het parcours zijn te vinden op de website www.nerjaatletismo.com.

nerja-almijara-2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s