Vertoningen film ‘Bridget Jones’ Baby’

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt de komende dagen de film ‘Bridget Jones’ Baby’ een aantal keren vertoond. De meeste voorstellingen brengen de in het Spaans nagesynchroniseerde versie, op woensdag 2 november (aanvang 17.00 uur) wordt de originele (Engelstalige) versie vertoond voorzien van Spaanse ondertiteling.

De Spaanse uitvoeringen zijn te zien op zondag 30 oktober (20.30 en 22.30 uur) en op zowel maandag 31 oktober als dinsdag 2 november (om 20.00 en 22.00 uur). De toegangsprijs bedraagt vijf euro persoon, het Centro Cultural is te vinden aan de Calle Granada 45.

De film (geregisseerd door Sharon Maguire) stamt uit 2016 en ging pas onlangs in première.

nerja-film-bridget-jones-baby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s