Halloweenviering in Nerja

NERJA  – Het Halloween-kinderprogramma in Nerja wordt zondag 30 en maandag 31 oktober grotendeels afgewerkt in het Centro Cultural aan de Calle Granada en het Social Giner de los Ríos aan de Calle Diputación.

De eerste activiteiten vinden zondagavond vanaf 18.00 uur, het accent ligt op de maandag (vanaf 16.00 uur) met schminken, workshops en het vertellen van verhalen. In het Giner de los Ríos is bovendien een ‘Pasacalle del Terror’ ingericht voor de jeugd.

halloween

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s