Vertoning film ‘The Danish Girl’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 19 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Danish Girl’ vertoond. Deze Amerikaanse film uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De biografische film duurt 103 minuten en is geregisseerd door Tom Hooper. De vertoning begint om 17.00 uur. De hoofdrollen worden vertolkt door Eddie Redmayne, Alicia Vikander en Matthias Schoenaerts.

Nerja Film Danish Girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s