Expositie bij Galeria Luz de la Vida Cómpeta

COMPETA – In de (Nederlandse) Galeria Luz de la Vida in het bergdorp Cómpeta is tot en met eind juli een expositie te zien met werken van de kunstenaars Saad Ali (schilderijen), Lieuwke Loth (beelhouwwerken), Eva Jønsen (schilderijen), Frank Biemans (kunst in glas), Christa Hillekamp (schilderijen en print) en Jo Dennison (kunst op textiel).

Galeria Luz de la Vida is gevestigd aan de Calle Laberinto 15 Bajo in Cómpeta. Openingstijden: donderdagen en vrijdagen tussen 11.00 en 14.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur, op zaterdagen van 11.00 tot 14.00 uur. Meer info: www.luzdelavida.es .

Competa LuzVida 201607

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s