EK Voetbal live bij El Fuego

NERJA – Voor Nederlandstalige voetballiefhebbers is de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana in Nerja, tijdens de Europese kampioenschappen voetbal de komende weken ‘the place to be’. Daar worden, met ingang van vrijdagavond 10 juni, alle wedstrijden tijdens dit toernooi live uitgezonden via diverse grote tv-schermen.

Het EK begint vrijdagavond 10 juni (aftrap om 21.00 uur) met het openingsduel tussen gastland Frankrijk en tegenstander Roemenië. Op zaterdag 11 juni staat de duels Albanië-Zwitserland (15.00 uur), Wales-Slowakije (18.00 uur) en Engeland-Rusland (21.00 uur) op het programma. Een dag later staan de wedstrijden Turkije-Kroatië (15.00 uur), Polen-Noord Ierland (18.00 uur) en Duitsland-Oekraïne (21.00 uur) op de rol.

België komt op maandag 13 juni voor het eerst in actie, de ‘Rode Duivels’ spelen dan om 21.00 uur tegen Italië. Het Nederlands elftal schakelde zichzelf in de voorronde op blamerende wijze uit en is niet toegelaten tot het toernooi.

WorldCup1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s