Vertoning film ‘Brooklyn’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt donderdag 26 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Brooklyn’ vertoond. Deze Iers/Britse/Canadese film uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De fim is duurt 111 minuten, is geregisseerd door John Crowley en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Colm Toíbín. De vertoning begint om 19.00 uur. De hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson en Emory Cohen.

Nerja film brooklyn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s