Festival Luz de la Luna La Herradura

LA HERRADURA – De kustplaats La Herradura viert van 27 tot en met 29 mei de eerste uitgave van het Festival Luz de la Luna (vrij vertaald: festival van het maanlicht). Daarbij wordt de oude binnenstad verlicht met kaarsen en is er een vlooien- en ambachtsmarkt onder de naam Mercadillo de las 3 Culturas.

Bovendien bieden veel hotels en restaurants dat weekeinde lucratieve kortingen aan voor verblijven en maaltijden, daarbij gesteund door de lokale VVV in een actie ter bevordering van het toerisme in La Herradura (dat op zo’n vijftien kilometer aan de kust boven Nerja ligt).

Herradura Luz de la Luna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s