Opnieuw vertragingen luchtverkeer

MALAGA – Reizigers die donderdag 19 mei naar of vanaf het vliegveld van Málaga vliegen, moeten rekening houden met vertragingen. De Franse luchtverkeersleiders hebben wederom stakingen aangekondigd, die veelal van invloed zijn op vluchten tussen Málaga en Nederland (alsook België en Duitsland).

Daarnaast is er op de Nederlandse luchthaven Schiphol sprake van kortstondige stakingen door de beveiligingsdiensten. De zijn georganiseerd door de vakbond FNV en vormen een protest tegen de hoge werkdruk.

TorenMalaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s