Feria Frigiliana nadert

FRIGILIANA – Het jaarlijkse dorpsfeest van Frigiliana, het Feria de Frigiliana, nadert met rasse schreden. Het feest in het bergdorp boven Nerja staat dit jaar van donderdag 9 tot en met maandag 13 juni op het programma.

Waar jarenlang het stierenrennen door de nauwe straten van Frigiliana hét hoogtepunt was van het festival, is dit vier jaar geleden onder politieke druk van het programma afgevoerd. Twee jaar geleden werd in de ‘carrera de autos locos’ een passende vervanger gevonden. Deze knotsgekke race met ‘zeepkisten’ en andere niet motorisch aangedreven voortuigen is dit jaar nog niet aangekondigd, wél is er een ‘schuimfestival’ op zondag 12 juni geprogrammeerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s