FC Barcelona haalt titel op in Granada

GRANADA – De beslissing in de strijd om het Spaanse voetbalkampioenschap in de Primera División is zaterdagnamiddag gevallen in Granada. In het stadion Nuevo Los Cármenes maakte de miljoenenploeg geen fout en werd het thuisspelende Granada kansloos met 0-3 verslagen.

Met name Suárez beet zich vast in de tegenstander en scoorde in de eerste helft al twee keer, om er in het tweede deel van de wedstrijd nóg een treffer aan toe te voegen: 0-3. De bijna 22.000 toeschouwers zagen daarmee Barcelona de landstitel claimen, door deze met één punt voorsprong op Real Madrid (die club zegevierde op hetzelfde tijdstip met 0-2 over Deportivo) in de wacht te slepen.

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s