Bustrip naar Caminito del Rey

NERJA – Voor dertig euro per persoon geheel georganiseerd de befaamde Caminito del Rey lopen, inclusief busreis vanuit Nerja, toegang tot het ‘Koningspad’ én een gids: dat kan op dinsdag 14 juni. De Club Internacional de Nerja heeft voor die dag een busreis georganiseerd voor zowel leden (die betalen vijf euro minder) als niet-leden.

Inschrijven kan vanaf zaterdag 14 mei 11.00 uur in de ochtend bij de uitvalsbasis van de club, aan de Calle San Juan 42 in de binnenstad van Nerja. De Club Internacional Nerja is een sociale en culturele organisatie die zich onder meer bezig houdt met het organiseren van trips vanuit Nerja. De organisatie kan op Facebook worden gevonden onder de naam ‘cidnerja’, emailadres voor meer informatie: clubinternacionaldenerja@outlook.com .

Nerja CID Caminito Rey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s