Vertoning film ‘The Lady in the Van’ in Nerja

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdagavond 4 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Lady in the Van’ vertoond. Deze Britse film uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De fim is gebaseerd op de autobiografische roman van Alan Bennett, duurt 104 minuten en is geregisseerd door Nicholas Hytner. De vertoning begint om 17.00 uur. De hoofdrollen worden vertolkt door Maggie Smith en Alex Jennings.

Nerja Film Lady Van

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s