Late treffers redden Málaga CF

MALAGA – Met treffers in de slotminuut én de extra tijd worstelde Málaga CF zich maandagavond in het eigen stadion La Rosaleda moeizaam naar een overwinning op hekkensluiter Levante. Het duel leek lang op een 1-1 gelijkspel uit te draaien, tot Cop en Castro op het nippertje de Andalusische voetbalclub naar een 3-1 zege schoten.

Eerder had Cop zijn club na een half uur spelen op voorsprong gezet, waarna Levante vlak voor rust langszij kwam via een doelpunt van Morales. Door het verlies degradeerde Levante definitief uit de Primera División.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s