Feria Gastronómica de Nerja in juni

NERJA – In navolging van enkele buurtgemeenten (waaronder Almuñécar), introduceert Nerja dit jaar een Feria Gastronómica. De eerste uitgave van de Feria Gastronómica de Nerja vindt plaats van 3 tot en met 5 juni, waarbij het accent vooral ligt op het aanbod van lokale (vooral uit de Axarquía-regio afkomstige) producten.

Het gastronomisch evenement vindt plaats op het Balcón de Europa. Het Feria kent drie gedeelten: op de eerste dag (vrijdag 3 juni) worden er vooral ‘tropische tapas’ en cocktails aangeboden, waarbij de lokale (tapas)barretjes en restaurants hun eigen specialiteiten tonen aan het publiek.

Zaterdag 4 juni staat in het teken van allerlei soorten lokaal en ambachtelijk gebrouwen bier, de typische geitenkaas uit de provincie Málaga, diverse workshops en proeverijen. Op de afsluitende zondag 5 juni ligt het accent op de lokale wijnen, diverse soort kaas en het vele fruit uit de Axarquía.

Fruitsalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s