Parkeergarage Burriana (her)opent op 1 mei

NERJA – De veelbesproken parkeergarage bij het strand van Burriana in Nerja opent op zondag 1 mei de poorten opnieuw. De pas vorig jaar (augustus) geopende parkeergarage werd in de winterperiode door de gemeente gesloten om de telkens nieuw opduikende problemen voor aanvang van het hoogseizoen te kunnen oplossen.

Een van de grootste problemen was het niet functioneren van het computersysteem, waardoor bezoekers hun creditcards niet konden gebruiken bij het afrekenen. Ook bleek de garage door het hoge grondwater ter plekke bij de minste regenval blank te staan. Eerder al waren er grote problemen bij de oplevering van de parkeergarage, dit al ver voor het afgelopen zomerseizoen functioneel had moeten zijn om de aanhoudende parkeerdruk op de boulevard van Burriana het hoofd te bieden.

Met de heropening van deze parkeergarage krijgt Burriana er in één keer 240 parkeerplekken bij en wordt het totaal aantal (betaalde) overdekte parkeerplaatsen binnen de gemeente Nerja opgevoerd naar 1.400, verdeeld over de vier parkeergarages die Nerja rijk is.

Parkeergarage Burriana1

Een gedachte over “Parkeergarage Burriana (her)opent op 1 mei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s